- Get link
- X
- Other Apps
- Get link
- X
- Other Apps
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | ஆ வரிசை | Tamil Names For Boys | A (Boys Names Tamil) provides modern unique tamil baby names for boys and top trending pure tamil names. Type your "starting letter" or "meaning" in the search box to get filtered answers. As name plays a vital role in everyone's life it is important to select the right name for your child. Let's ekname.
ஆண் குழந்தை பெயர்கள்
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | ஆ வரிசை
Name | Meaning |
---|---|
ஆகமநாதன் | Agamanathan |
ஆகமபோதன் | Agamabodhan |
ஆகமமானோன் | Agamamanon |
ஆசைத்தம்பி | aacaittampi |
ஆசைநம்பி | aacainampi |
ஆடரவன் | Adaravan |
ஆடலரசன் | Adalarasan |
ஆடலரசு | aaṭalaracu |
ஆடலழகன் | Adalazagan |
ஆடல்வல்லான் | Adalvallan |
ஆடவல்லான் | Atavallan |
ஆடற்கோ | Atarko |
ஆடற்கோ | Adarko |
ஆடற்செல்வன் | Atarcelvan |
ஆடிய நாடன் | Nadine in the movie |
ஆடியசெல்வம் | Atiyacelvam |
ஆடியபாதம் | Adiyapatham |
ஆடியமுத்து | Atiyamuttu |
ஆடும்நாதன் | Adumnathan |
ஆட்கொண்டான் | Aatkondan |
ஆட்டனத்தி | Attanatti |
ஆண்டகை | Andakai |
ஆண்டான் | Andan |
ஆண்டித்தம்பி | Antittampi |
ஆண்டிமகன் | Antimakan |
ஆண்டிமாறன் | Antimaran |
ஆண்டிமுருகன் | Antimurukan |
ஆண்டியண்ணல் | Antiyannal |
ஆண்டியப்பன் | Antiyappan |
ஆண்டிவுறுவோன் | Antivuruvon |
ஆதப்பன் | Atappan |
ஆதவன் | Aadhavan |
ஆதன் | Athan (name for Chera kings, occurs in Ainkurunuru) |
ஆதன்காடன் | Atankatan |
ஆதன்தந்தை | Atantantai |
ஆதன்நம்பி | Atannampi |
ஆதன்மகன் | Atanmakan |
ஆதன்மணி | Atanmani |
ஆதன்மாறன் | Atanmaran |
ஆதன்முத்து | Atanmuttu |
ஆதி | Adhi |
ஆதித்தன் | Atittan |
ஆதிநாதன் | Athinathan |
ஆதிபகவன் | Adhibagavan |
ஆதிபிரான் | Athipiran |
ஆதிபுராணன் | Adhipuranan |
ஆதிபெருமாள் | Atiperumal |
ஆதிமணி | Atimani |
ஆதிமுத்து | Atimuttu |
ஆதிமூர்த்தி | Athimurththi |
ஆதிமூலம் | Atimulam |
ஆதியண்ணல் | Adhiyannal |
ஆதியன் | Adhiyan |
ஆதிரையன் | Adhiraiyan |
ஆதிவாயிலார் | Ativayilar |
ஆத்தன் | Aththan |
ஆத்தி | Aathi |
ஆத்திசூடி | aathichudi |
ஆத்திச்சூடி | Aththichudi |
ஆத்தியப்பன் | Attiyappan |
ஆமையணிந்தான் | Amaiyanindhan |
ஆமையாரன் | Amaiyaran |
ஆமையோட்டினன் | Amaiyottinan |
ஆயரண்ணல் | Ayarannal |
ஆயர்கோன் | Ayarkon |
ஆயிழையன்பன் | Ayizaiyanban |
ஆய்வகத்திறனன் | aayvakattiranan |
ஆய்வகன் | aayvagan |
ஆரணன் | Aranan |
ஆரரவன் | Araravan |
ஆரழகன் | Arazagan |
ஆராவமுதன் | Aravamudhan |
ஆரியன் | Aryan |
ஆரூரர் நம்பி | Aroornambi |
ஆரூரன் | Aruran |
ஆரூர் அண்ணல் | Auroor eld |
ஆரூர் அமர்ந்தான் | Aroor seated |
ஆரூர் அரசு | Government of Arur |
ஆரூர் செல்வம் | Oroor wealth |
ஆரூர் சோழன் | Auroor Chola |
ஆரூர் நாடன் | Aroor Nadan |
ஆரூர் முதல்வன் | Aroor Chief |
ஆரூர்நம்பி | Arurnampi |
ஆரூர்மணி | Arurmani |
ஆர்சடையன் | Archadaiyan |
ஆர்வன் | Arvan |
ஆலகண்டன் | Alakantan |
ஆலநீழலான் | Alaniizalan |
ஆலந்துறைநாதன் | Alanthurainathan |
ஆலமர் அப்பன் | Alamer Appan |
ஆலமர் கண்ணன் | Alamar Kannan |
ஆலமர் செல்வன் | Alamer Selvan |
ஆலமர் நாயகன் | Alamer Man |
ஆலமர் பிள்ளை | Alamer Pillai |
ஆலமர் வாணன் | Alamer Wanan |
ஆலமர்செல்வன் | Alamarchelvan |
ஆலமர்தேன் | Alamardhevan |
ஆலமர்பிரான் | Alamarpiran |
ஆலமிடற்றான் | Alamidarran |
ஆலமுண்டான் | Alamundan |
ஆலவாயண்ணல் | Alavayannal |
ஆலவாயப்பன் | Alavayappan |
ஆலவாயரசு | Alavayaracu |
ஆலவாய்ஆதி | Alavayadhi |
ஆலவாய்நம்பி | Alavaynampi |
ஆலவில்பெம்மான் | Alavilpemman |
ஆலறமுறைத்தோன் | Alaramuraiththon |
ஆலன் | Alan |
ஆலாலமுண்டான் | Alalamundan |
ஆலாலம் உண்டான் | Alasalam |
ஆலாலன் | Alalan |
ஆலிலை நம்பி | AalilaiNambi |
ஆலிலைக் கண்ணன் | Aalayak Kannan |
ஆலிறைவன் | Aliraivan |
ஆலுறைஆதி | Aluraiadhi |
ஆல்நிழற்கடவுள் | Alnizarkadavul |
ஆல்நிழற்குரவன் | Alnizarkuravan |
ஆவுடையப்பன் | Avutaiyappan |
ஆவுடையார் | Avudayar |
ஆழி ஈந்தான் | Azi Indhan |
ஆழிக்கண்ணன் | Alikkannan |
ஆழிக்குமரன் | aalikkumaran |
ஆழிசெய்தோன் | Azicheydhon |
ஆழிச்செல்வம் | Aliccelvam |
ஆழிநாடன் | Alinatan |
ஆழிமழைக்கண்ணன் | Alimalaikkannan |
ஆழிமுத்து | Alimuttu |
ஆழியண்ணல் | Aliyannal |
ஆழியப்பன் | Aliyappan |
ஆழியரசு | Aliyaracu |
ஆழியருள்ந்தான் | Aziyarulndhan |
ஆழியர் | Aziyar |
ஆழியன் | aaliyan |
ஆழியான் | Aziyan |
ஆழிவள்ளல் | Azivallal |
ஆழிவாணன் | Alivanan |
ஆழ்வாரப்பன் | Alvarappan |
ஆழ்வாரரசு | Alvararacu |
ஆழ்வார் அண்ணல் | Alawar grass |
ஆழ்வார் நம்பி | Trusted in Alwar |
ஆழ்வார் நாயகம் | Alawar Nayak |
ஆழ்வார் மணி | Alwar Mani |
ஆழ்வார்பிள்ளை | Alvarpillai |
ஆழ்வார்மணி | Alvarmani |
ஆளப்பிறந்தான் | Alappirantan |
ஆளவந்தார் | Alavandar |
ஆளவந்தான் | aalavantaan |
ஆளுடைநம்பி | Alutainampi |
ஆளுடையபிள்ளை | Alutaiyapillai |
ஆளுடையரசு | Alutaiyaracu |
ஆறணிவோன் | Aranivon |
ஆறாதாரநிலயன் | Aradharanilayan |
ஆறிறைவன் | Ariraivan |
ஆறுமுகம் | aarumukam |
ஆறுமுகம் | Arumugam |
ஆறுமுகவேலன் | Arumukavelan |
ஆறுமுகவேல் | Arumukavel |
ஆறூர்ச்சடையன் | Arurchadaiyan |
ஆறூர்முடியன் | Arurmudiyan |
ஆறேறுச்சடையன் | Areruchadaiyan |
ஆறேறுச்சென்னியன் | Areruchenniyan |
ஆற்றலரசன் | Arralaracan |
ஆற்றலரசு | aarralaracu |
ஆற்றலறிவன் | aarralarivan |
ஆனந்தக்கூத்தன் | Anandhakkuththan |
ஆனந்தத்தாண்டவன் | aanantattaanṭavan |
ஆனந்தன் | Anandhan |
ஆனாய் | Anay |
ஆனைச்செல்வம் | Anaiccelvam |
ஆனைத்தம்பி | Anaittampi |
ஆனைநம்பி | Anainampi |
ஆனைமணி | Anaimani |
ஆனைமுகம் | Anaimukam |
ஆனைமுகன் | aanaimugan |
ஆனைமுடி | Anamudi |
ஆனையரசு | Anaiyaracu |
ஆனையார் | Anaiyar |
ஆனையுரியன் | Anaiyuriyan |
- Get link
- X
- Other Apps