- Get link
- X
- Other Apps
- Get link
- X
- Other Apps
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | ம வரிசை | Tamil Names For Boys Starting With M (Boys Names Tamil) provides modern unique tamil baby names for boys
and top trending pure tamil names. Type your "starting letter" or "meaning" in the search box to get filtered answers.
As name plays a vital role in everyone's life it is important to select the right name for your child. Let's ekname.
ஆண் குழந்தை பெயர்கள்
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | ம-மா-மி.. வரிசை
Name | Meaning |
---|---|
மகிழன் | makilan |
மகிழ்கோ | Makilko |
மகிழ்நன் | Makizhnan |
மகிழ்முத்து | Makilmuttu |
மகிழ்வண்ணன் | Makilvannan |
மகிழ்வரசன் | Makilvaracan |
மகிழ்வரசு | Makilvaracu |
மகிழ்வாணன் | Makilvanan |
மங்கைபங்கன் | Mangaipangkan |
மங்கைபாகன் | Mangaibagan |
மங்கைமணாளன் | Mangaimanalan |
மஞ்சன் | Manjchan |
மடந்தைபாகன் | Madandhaipagan |
மடவாள்பாகன் | Madavalbagan |
மணக்குடவன் | Manakkutavan |
மணக்குழகன் | Manakkuzagan |
மணவழகர் | Manavalakar |
மணவழகன் | Manavazagan |
மணவழகு | Manavalaku |
மணவாளன் | manavaalan |
மணவெழிலான் | Manavezilan |
மணாளன் | Manalan |
மணி | Mani |
மணிகண்டன் | Manikandan |
மணிசெல்வம் | Manicelvam |
மணித்தம்பி | Manittampi |
மணித்தேவன் | Manittevan |
மணிநம்பி | Maninampi |
மணிப்பித்தன் | Manippittan |
மணிமகன் | Manimakan |
மணிமன்னன் | Manimannan |
மணிமாறன் | manimaaran |
மணிமிடற்றான் | Manimidarran |
மணிமுகிலன் | Manimukilan |
மணிமுதல்வன் | Manimutalvan |
மணிமுத்து | Manimuttu |
மணிமொழியன் | Manimoliyan |
மணியப்பன் | Maniyappan |
மணியரசன் | Maniyaracan |
மணியழகன் | Maniyalakan |
மணியன் | Maniyan |
மணியான் | Maniyan |
மணியிறைவன் | Maniyiraivan |
மணியெழிலன் | Maniyelilan |
மணியொளி | Maniyoli |
மணிவண்ணன் | Manivannan |
மணிவாசகம் | Manivacakam |
மணிவாணன் | Manivanan |
மணிவெள்ளை | Manivellai |
மணிவேந்தன் | Maniventan |
மணிவேலன் | Manivelan |
மணிவேல் | manivel |
மண்சுமந்தான் | Manchumandhan |
மண்ணப்பன் | Mannappan |
மண்ணைவளவன் | Mannaivalavan |
மதிக்கண்ணன் | Matikkannan |
மதிசூடி | Maticuti |
மதிசெல்வன் | Maticelvan |
மதித்தம்பி | Matittampi |
மதிநயனன் | Madhinayanan |
மதிநிதி | Matiniti |
மதிநுற்பன் | matinurpan |
மதிப்பித்தன் | Matippittan |
மதிப்பெருமாள் | Matipperumal |
மதிமகன் | Matimakan |
மதிமணி | Matimani |
மதிமலர்ச்செல்வன் | Matimalarccelvan |
மதிமலை | Mathimalai |
மதிமாறன் | Matimaran |
மதிமுத்தன் | Madhimuththan |
மதிமுத்து | Matimuttu |
மதிமொழியன் | Matimoliyan |
மதியடியான் | Matiyatiyan |
மதியப்பன் | Matiyappan |
மதியரசன் | Matiyaracan |
மதியரசு | Matiyaracu |
மதியர் | Mathiyar |
மதியழகன் | matiyalakan |
மதியன் | Mathiyan |
மதியன்பன் | Matiyanpan |
மதியெழிலன் | Matiyelilan |
மதியொளி | Matiyoli |
மதிவண்ணன் | Madhivannan |
மதிவளன் | mativalan |
மதிவாணன் | Madhivanan |
மதிவிழியன் | Madhiviziyan |
மதிவேந்தன் | Mativentan |
மதிவேலன் | Mativelan |
மதிவேல் | Mativel |
மதுரன் | Mathuran |
மதுரை அழகர் | Madurai Alagar |
மதுரை எழிலன் | Madurai Ezhilan |
மதுரை மலை | Madurai hill |
மதுரைஅரசன் | Maturaiaracan |
மதுரைக்கீரன் | Maturaikkiran |
மதுரைசெல்வம் | Maturaicelvam |
மதுரைதம்பி | Maturaitampi |
மதுரைத்தேவன் | Maturaittevan |
மதுரைநிதி | Maturainiti |
மதுரைபித்தன் | Maturaipittan |
மதுரைப்பாண்டியன் | Maturaippantiyan |
மதுரைமணி | Maturaimani |
மதுரைமதி | Maturaimati |
மதுரைமுதல்வன் | Maturaimutalvan |
மதுரைமுத்து | Madurai Muthu |
மதுரையப்பன் | Maturaiyappan |
மதுரைவாணன் | Maturaivanan |
மதுரைவீரன் | Madurai Warrior |
மதுரைவேந்தன் | Maturaiventan |
மதுரைவேலன் | Maturaivelan |
மத்தஞ்சூடி | Mathamchudi |
மத்தன் | Maththan |
மந்தரச்சிலையன் | Mandharachchilaiyan |
மந்திரசெல்வம் | Mantiracelvam |
மந்திரநாயகம் | Mantiranayakam |
மந்திரமணி | Mantiramani |
மந்திரமுத்து | Mantiramuttu |
மந்திரம் | Mantra |
மந்திரவாணன் | Mantiravanan |
மந்திரவேல் | Mantiravel |
மந்திரன் | Mandhiran |
மயிலப்பன் | Mayilappan |
மயிலவன் | Mayilavan |
மயிலன் | Mayilan |
மயிலேறும் செல்வம் | Wealthy wealth |
மயிலேறும்அப்பன் | Mayilerumappan |
மயிலேறும்நாயகம் | Mayilerumnayakam |
மயிலேறும்பெருமாள் | Mayilerumperumal |
மயிலேறும்மணி | Mayilerummani |
மயிலேறும்வாணன் | Mayilerumvanan |
மயிலை நாயகம் | The noble laureate |
மயிலை மணி | Hay hour |
மயிலை முத்து | Pearl |
மயிலைக்காளை | Mayilaikkalai |
மயிலைச் செல்வம் | Wealth |
மயிலைவாணன் | Mayilaivanan |
மயில்வண்ணன் | Mayilvannan |
மரகதம் | Marakatham |
மருதநாடன் | Marutanatan |
மருதநாயகம் | Marutanayakam |
மருதநாயகன் | Marutanayakan |
மருதப்பன் | Marudhappan |
மருதமுத்து | marutamuttu |
மருதவாணன் | Mruthavanan |
மருதளிறநாகன் | Marutaliranakan |
மருதன் | Marutan |
மருது | Marudhu |
மருதையன் | Marutaiyan |
மருந்தன் | Marundhan |
மருந்தீசன் | Marundhiisan |
மருவிலி | Maruvili |
மருள்நீக்கி | Marulnikki |
மரைக்காடன் | Maraikkatan |
மலமிலி | Malamili |
மலரவன் | malaravan |
மலரன்பன் | Malaranpan |
மலரோன் | Malarone |
மலர்அரசன் | Malararacan |
மலர்அழகன் | Malaralakan |
மலர்எழிலன் | Malarelilan |
மலர்ச்சடையன் | Malarchchadaiyan |
மலர்ச்செல்வன் | Malarccelvan |
மலர்த்தம்பி | Malarttampi |
மலர்த்தேவன் | Malarttevan |
மலர்நம்பி | Malarnampi |
மலர்நாடன் | Malarnatan |
மலர்மகன் | Malarmakan |
மலர்மணி | Malarmani |
மலர்மன்னன் | malarmannan |
மலர்முகிலன் | malarmukilan |
மலர்முதல்வன் | Malarmutalvan |
மலர்வண்ணன் | Malarvannan |
மலர்வாணன் | malarvaanan |
மலர்விழியன் | malarviliyan |
மலர்வேந்தன் | Malarventan |
மலைநாடன் | Malainatan |
மலைமகள் கொழுநன் | Malaimakal Kozhunan |
மலைமணி | Malaimani |
மலைமாறன் | malaimaaran |
மலைமுத்து | Malaimuttu |
மலையப்பன் | Malaiyappan |
மலையமான் | Malaiyaman |
மலையரசன் | malaiyarasan |
மலையரசு | Malaiyaracu |
மலையன் | Malaiyan |
மலையாண்டி | Malaiyanti |
மலையாள்பாகன் | Malaiyalbagan |
மலைவளைத்தான் | Malaivalaiththan |
மலைவாணன் | Malaivanan |
மல்லப்பன் | Mallappan |
மல்லன் | Mallein |
மல்லையன் | Mallaiyan |
மழவராயன் | Malavarayan |
மழவிடைப்பாகன் | Mazavidaippagan |
மழவிடையன் | Mazavidaiyan |
மழுப்படையன் | Mazuppadaiyan |
மழுவலான் | Mazuvalan |
மழுவாட்படையன் | Mazhuvatpadaiyan |
மழுவாளன் | Mazuvalan |
மழுவாளி | Mazhuvali |
மழுவுடையான் | Mazuvudaiyan |
மழுவேந்தி | Mazuvendhi |
மழைச்செல்வன் | Malaiccelvan |
மழைமகிழன் | Malaimakilan |
மழைவண்ணன் | Malaivannan |
மழைவளவன் | Malaivalavan |
மள்ளன் | Mallan |
மறவன் | Maravan |
மறவன்செல்வன் | Maravancelvan |
மறவன்மணி | Maravanmani |
மறவன்முத்து | Maravanmuttu |
மறியேந்தி | Mariyendhi |
மறைக்காடன் | Maraikkatan |
மறைக்காட்டு மணாளன் | Maraikkattu Manalan |
மறைசெய்தோன் | Maraicheydhon |
மறைசெல்வன் | Maraicelvan |
மறைநிதி | Marainiti |
மறைநெறி | Maraineri |
மறைபாடி | Maraipadi |
மறைப்பரியன் | Maraippariyan |
மறைமணி | Maraimani |
மறைமதி | Maraimati |
மறைமலை | Maraimalainagar |
மறைமலையான் | Maraimalaiyan |
மறைமன்னன் | Maraimannan |
மறைமாணிக்கம் | Maraimanikkam |
மறைமுத்து | Maraimuttu |
மறையப்பன் | Maraiyappan |
மறையன்பன் | Maraiyanpan |
மறையோதி | Maraiyodhi |
மறைவாணன் | Maraivanan |
மனத்தகத்தான் | Manaththakaththan |
மனத்துணைநாதன் | Manaththunainathan |
மன்றக்கூத்தன் | Manrakkuththan |
மன்றவாணன் | Manravanan |
மன்றாடி | Supplications |
மன்றுளாடி | Manruladi |
மன்றுளான் | Manrulan |
மன்னர்மன்னன் | Mannarmannan |
மன்னன் | Mannan |
மன்னார் | Mannar |
மன்னைச்செல்வன் | Mannaiccelvan |
மன்னைமுத்து | Mannaimuttu |
மன்னைவாணன் | Mannaivanan |
மாகாயன் உதிரங்கொண்டான் | Makayan Udhirankondan |
மாங்குடிமருதன் | Mankutimarutan |
மாசறுசோதி | Masaruchodhi |
மாசற்றசோதி | Masarrachodhi |
மாசாத்தான் | Macattan |
மாசாத்துவான் | Macattuvan |
மாசிலாமணி | Machilamani |
மாசிலி | Masili |
மாடப்பன் | Matappan |
மாடலன் | Matalan |
மாணிக்கக்கூத்தன் | Manikkakkuththan |
மாணிக்கத்தியாகன் | Manikkaththiyagan |
மாணிக்கம் | Manickam |
மாணிக்கவண்ணன் | Manikka Vannan |
மாணிக்கவாசகம் | Manickavasagam |
மாணிக்கவேல் | maanikkavel |
மாதர்சடையன் | Madharsadiyan |
மாதர்பிறையன் | Madharpiraiyan |
மாதவப்பெருமாள் | Matavapperumal |
மாதவன் | Madhavan |
மாதிருக்கும் பாதியன் | Madhirukkum Padhiyan |
மாதுகொள்மணி | Madhukolmani |
மாதுபாதியன் | Madhupadhiyan |
மாதொருபாகன் | Matorupakan |
மாதேவன் | Matevan |
மாதையன் | Mataiyan |
மாதொருபாகன் | Madhorubagan |
மாநாய்கன் | Manaykan |
மாந்தநேயன் | maantaneyan |
மாந்தரஞ்சேரல் | Mantaranceral |
மாந்தன் | maantan |
மாப்பெருங்கருணை | Mapperunkarunai |
மாமணி | Mamani |
மாமணியன் | maamaniyan |
மாமலையன் | maamalaiyan |
மாமல்லன் | maamallan |
மாயக்கூத்தன் | Mayakkuttan |
மாயவன் | Mayavan |
மாயன் | Mayan |
மாயாண்டி | Mayanti |
மாயாவி | Phantom |
மாயோன் | Mayon |
மாரநீறன் | Maraniiran |
மாரன் | Maran |
மாரி | Mari |
மாரிகருப்பன் | Marikaruppan |
மாரிச்செல்வன் | Mariccelvan |
மாரித்தம்பி | Marittampi |
மாரித்தேவன் | Marittevan |
மாரிமணி | Marimani |
மாரிமுத்து | Marimuttu |
மாரியப்பன் | Marriyappan |
மாரியன்பன் | Mariyanpan |
மாரிவளவன் | Marivalavan |
மாரிவாணன் | Marivanan |
மார்கழிஈந்தான் | Markaziyiindhan |
மாலவன் | Malavan |
மாலன் | Maalan |
மாலைமதியன் | Malaimadhiyan |
மாலொருபாகன் | Malorubagan |
மால்தீர்ப்போன் | Malthirppon |
மால்மருகன் | Malmarukan |
மால்வணங்கீசன் | Malvanangiisan |
மால்விடையன் | Malvidaiyan |
மாவலிவாணன் | Mavalivanan |
மாவளவன் | Mavalavan |
மாவுரித்தான் | Mavuriththan |
மாறமுத்து | Maramuttu |
மாறவாணன் | Maravanan |
மாறன் | Maran |
மாறன்பாண்டியன் | Maranpantiyan |
மாறன்பெருமாள் | Maranperumal |
மாறன்பொறையன் | Maranporaiyan |
மாறன்மணி | Maranmani |
மாறன்வழுதி | maaranvaluti |
மாறிலாமணி | Marilamani |
மாறிலி | Marili |
மாற்கண்டாளன் | Markantalan |
மாற்றறிவரதன் | Marrari Varadhan |
மானவீரன் | Manaviran |
மானிடத்தன் | Manidaththan |
மானேந்தி | Manendhi |
மானேந்தி | Manenti |
மான்மகன் | Manmakan |
மான்மறிக்கரத்தான் | Manmarikkaraththan |
மிக்காரிலி | Mikkarili |
மிளிர்பொன்னன் | Milirponnan |
மின்சடையன் | Minchadaiyan |
மின்னாருருவன் | Minnaruruvan |
மின்னுருவன் | Minnuruvan |
மீன்கண்ணணிந்தான் | Miinkannanindhan |
முகிலரசன் | mukilarasan |
முகிலன் | Mukilan |
முகில் | Mukil |
முகில்வண்ணன் | Mukilvannan |
முகில்வதனன் | mukilvatanan |
முகில்வாணன் | mukilvaanan |
முக்கட்கரும்பு | Mukkatkarumbu |
முக்கணன் | Mukkanan |
முக்கணான் | Mukkanan |
முக்கண்ணன் | Mukkannan |
முக்கண்மூர்த்தி | Mukkanmurthi |
முக்காவியன் | mukkaaviyan |
முக்கோணநாதன் | Mukkonanathan |
முடத்திருமாறன் | Mutattirumaran |
முடிகொண்டான் | Mutikontan |
முடிநாகராயன் | Mutinakarayan |
முடியரசன் | muṭiyarasan |
முடிவில்லான் | Mudivillan |
முதலியர் | Muthaliyar |
முதலில்லான் | Mudhalillan |
முதலோன் | Mudhalon |
முதல்வன் | Muthalvan |
முதிராப்பிறையன் | Mudhirappiraiyan |
முதுகாட்டாடி | Mudhukattadi |
முதுகுன்றீசன் | Mudhukunriisan |
முத்தண்ணன் | Muttannan |
முத்தப்பன் | muttappan |
முத்தப்பா | Muttappa |
முத்தமிழரசு | muttamilaracu |
முத்தரசு | Muttaracu |
முத்தழகு | muttalaku |
முத்தன் | Muththan |
முத்தார் வண்ணன் | Muththar Vannan |
முத்தியர் | Muththiyar |
முத்திருளப்பன் | Muttirulappan |
முத்திருளாண்டி | Muttirulanti |
முத்திலங்குஜோதி | Muththilangu Jodhi |
முத்து | muttu |
முத்து | Muththu |
முத்துக்கண்ணு | Muttukkannu |
முத்துக்கருப்பன் | Muttukkaruppan |
முத்துக்குமரன் | muttukkumaran |
முத்துக்கூத்தன் | Muttukkuttan |
முத்துசிவன் | Muttucivan |
முத்துச்சிற்பி | muttuchirpi |
முத்துதாண்டவன் | Muttutantavan |
முத்துத்திரள் | Muththuththiral |
முத்துமணி | Muttumani |
முத்துமாணிக்கம் | Muttumanikkam |
முத்துமேனி | Muththumeni |
முத்துவண்ணன் | Muttuvannan |
முத்துவீரப்பன் | Muttuvirappan |
முத்துவீரன் | Muttuviran |
முத்துவெள்ளை | Muttuvellai |
முத்துவேல் | muttuvel |
முத்தெழிலன் | Muttelilan |
முத்தையன் | muttaiyan |
முந்தை | Munthai |
மும்மையினான் | Mummaiyinan |
முயற்சிநாதன் | Muyarchinathan |
முரசொலி | Rubadub |
முரளி | Murali-it is a ancient Tamil word which went into Sanskrit |
முருகப்பன் | Murugappan |
முருகமணி | Murukamani |
முருகவேல் | Murugavel |
முருகவேள் | Murukavel |
முருகன் | Murugan |
முருகாவுடையார் | Murugavudaiyar |
முருகுடையார் | Murugudaiyar |
முருகுபாண்டியன் | Murukupantiyan |
முருகுவண்ணன் | Murukuvannan |
முருகையன் | Murukaiyan |
முருகொளி | Murukoli |
முல்லைச்சமரன் | mullaichamaran |
முல்லைச்செல்வன் | mullai selvan |
முல்லைத்தமிழன் | Mullaittamilan |
முல்லைநாடன் | Mullainatan |
முல்லைபித்தன் | Mullaipittan |
முல்லைமகன் | Mullaimakan |
முல்லைமுத்து | Mullaimuttu |
முல்லையன் | mullaiyan |
முல்லைவண்ணன் | Mullaivannan |
முல்லைவனநாதன் | Mullaivananathan |
முல்லைவாணன் | mullaivaanan |
முல்லைவேந்தன் | mullaiventan |
முழுதறிந்தோன் | Muzudharindhon |
முழுதுணர்ச்சோதி | Muzudhunarchodhi |
முழுதுணர்ந்தோன் | Muzudhunarndhon |
முழுதோன் | Muzudhon |
முழுமுதல் | Muzhumudhal |
முளை | Mulai |
முளைமதியன் | Mulaimadhiyan |
முளைவெண்கீற்றன் | Mulaivenkiirran |
முற்றாமதியன் | Murramadhiyan |
முற்றுஞ்சடையன் | Murrunychadaiyan |
முற்றுணர்ந்தோன் | Murrunarndhon |
முற்றுணை | Murrunai |
முனி | Muni |
முனியப்பன் | Muniyappan |
முனியன் | Muniyan |
முனியாண்டி | Muniandies |
முனிவேல் | Munivel |
முன்பன் | Munpan |
முன்னயனன் | Munnayanan |
முன்னோன் | Munnon |
மூப்பிலர் | Muppilar |
மூரியன் | Mooriyan, comes from மூரி-Pride, strength |
மூர்த்தி | Murththi |
மூலகநாதன் | mūlakanaatan |
மூலகவதன் | mūlakavatan |
மூலகன் | mūlakan |
மூலத்தான் | Mulaththan |
மூலநாதன் | Mulanathan |
மூலன் | Mulan |
மூவர்முதல் | Muvarmudhal |
மூவன் | Moovan |
மூவாக்குழகன் | Muvakkuzagan |
மூவாமுதல் | Muvamudhal |
மூவாமேனியன் | Muvameniyan |
மூவிசைச்செல்வன் | mūvisai selvan |
மூவிலைச்சூலன் | Muvilaichchulan |
மூவிலைவேலன் | Muvilaivelan |
மூவிழையோன் | Muviziyon |
மூவேந்தன் | mūventan |
மூவேந்தன் | Muventan |
மெய் | Mey |
மெய்யப்பன் | Meyyappan |
மெய்யன் | Meyyan |
மெல்லியல்பாகன் | Melliyalbagan |
மேகவண்ணன் | mekavannan |
மேருவிடங்கன் | Meruvidangan |
மேருவில்லன் | Meruvillan |
மேருவில்வீரன் | Meruvilviiran |
மேலர் | Melar |
மேலோர்க்குமேலோன் | Melorkkumelon |
மேவரியான் | Mevariyan |
மோசிக்கீரன் | Mocikkiran |
மைகொள்செய்யன் | Maikolcheyyan |
மைந்தன் | Mainthan |
மையணிமிடறோன் | Maiyanimidaron |
மையார்கண்டன் | Maiyarkantan |
மொழிப்பற்றன் | molipparran |
மொழியினன் | moliyinan |
மொழிவழகன் | molivalakan |
மொழிவளவன் | molivalavan |
மொழிவாணன் | molivaanan |
மௌ | mau |
மௌளி | mauli |
மௌனி | mauni |
- Get link
- X
- Other Apps