- Get link
- X
- Other Apps
- Get link
- X
- Other Apps
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | த வரிசை | Tamil Names For Boys Starting With D,T (Boys Names Tamil) provides modern unique tamil baby names for boys and top trending pure tamil names. Type your "starting letter" or "meaning" in the search box to get filtered answers. As name plays a vital role in everyone's life it is important to select the right name for your child. Let's ekname.
ஆண் குழந்தை பெயர்கள்
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | த-தா-தி.. வரிசை
Name | Meaning |
---|---|
தக்கன்றலைகொண்டான் | Thakkanralaikondan |
தங்கத்தம்பி | Thankattampi |
தங்கபாண்டியன் | Thankapantiyan |
தங்கப்பன் | Thankappan |
தங்கமணி | Thangamani |
தங்கமுத்து | Thangamuttu |
தங்கராசன் | Thankaracan |
தங்கல்பழம் | Thankalpalam |
தங்கவேலன் | Thankavelan |
தங்கவேல் | Thangavel |
தங்கையன் | Thankaiyan |
தஞ்சைவாணன் | Thancaivanan |
தடுத்தாட்கொண்டான் | Thaduththatkondan |
தடுத்தாட்கொள்வான் | Thaduththatkolvan |
தணிகைச்செல்வன் | Thanikaiccelvan |
தணிகைமணி | Thanikaimani |
தணிகைமலை | Thanikaimalai |
தணிகைமுத்து | Thanikaimuttu |
தணிகைவேல் | Thanikaivel |
தணிகைவேள் | Thanikaivel |
தண்டமிழ்பித்தன் | Thantamilpittan |
தண்டமிழ்ப்பித்தன் | Thantamilppittan |
தண்டமிழ்மணி | Thantamilmani |
தண்டமிழ்முத்து | Thantamilmuttu |
தண்டமிழ்வாணன் | Thantamilvanan |
தண்ணளி | Thannali |
தண்ணார்மதிசூடி | Thannarmadhichudi |
தண்ணொளி | Thannoli |
தண்ணொளியன் | Thannoliyan |
தண்புனலன் | Thanpunalan |
தண்மதியன் | Thanmatiyan |
தத்தன் | Tattan |
தத்துவன் | Thaththuvan |
தந்திரன் | Thanthiran |
தபோதனன் | Thapothanan |
தமிழடியான் | Tamilatiyan |
தமிழண்ணல் | Tamilannal |
தமிழப்பன் | Tamilappan |
தமிழய்யா | Tamilayya |
தமிழரசன் | Thamilarasan |
தமிழரிமா | Tamilarima |
தமிழழகன் | Tamilalakan |
தமிழறியும்பெருமாள் | Tamilariyumperumal |
தமிழன் | Thamizan |
தமிழன்பன் | Tamilanpan |
தமிழாளன் | Tamilalan |
தமிழ்ஊழியன் | Tamiluliyan |
தமிழ்எழிலன் | Tamilelilan |
தமிழ்க்கடல் | Tamilkkatal |
தமிழ்க்கதிர் | Tamilkkatir |
தமிழ்க்கனல் | Tamilkkanal |
தமிழ்க்கிழான் | Tamilkkilan |
தமிழ்க்குடிமகன் | Tamilkkutimakan |
தமிழ்க்குரிசில் | In tamilkkuric |
தமிழ்க்கூத்தன் | TamilkkutThan |
தமிழ்செய்தோன் | Thamizcheydhon |
தமிழ்ச்சித்தன் | Tamilccittan |
தமிழ்ச்செல்வம் | Tamilccelvam |
தமிழ்ச்செல்வன் | Thamilchelvan |
தமிழ்ச்சேரன் | Tamilcceran |
தமிழ்த்தம்பி | Tamilttampi |
தமிழ்த்தும்பி | Tamilttumpi |
தமிழ்த்தென்றல் | Tamilttenral |
தமிழ்த்தொண்டன் | Tamilttontan |
தமிழ்த்தேவன் | Tamilttevan |
தமிழ்த்தேறல் | Tamiltteral |
தமிழ்நம்பி | Tamilnampi |
தமிழ்நாடன் | Tamilnatan |
தமிழ்நாவன் | Tamilnavan |
தமிழ்நிலவன் | Tamilnilavan |
தமிழ்நெஞ்சன் | Tamilnencan |
தமிழ்நேயன் | Tamilneyan |
தமிழ்ப்பண்ணான் | Thamizpannan |
தமிழ்ப்பித்தன் | Tamilppittan |
தமிழ்ப்புனல் | Tamilppunal |
தமிழ்மகன் | Thamizh Magan |
தமிழ்மணி | Tamilmani |
தமிழ்மல்லன் | Tamilmallan |
தமிழ்மறை | Tamilmarai |
தமிழ்மறையான் | Tamilmaraiyan |
தமிழ்மன்னன் | Tamilmannan |
தமிழ்மாறன் | Tamilmaran |
தமிழ்முகிலன் | Tamilmukilan |
தமிழ்முடி | Tamilmuti |
தமிழ்முதல்வன் | Tamilmutalvan |
தமிழ்வண்ணன் | Tamilvannan |
தமிழ்வளவன் | Tamilvalavan |
தமிழ்வாணன் | Thamizhvaanan |
தமிழ்வென்றி | Tamilvenri |
தமிழ்வேந்தன் | Tamilventan |
தமிழ்வேலன் | Tamilvelan |
தமிழ்வேள் | Tamilvel |
தம்பிமுத்து | Thambimuttu |
தம்பிரான் | Tampiran |
தம்பிரான்தோழன் | Tampirantolan |
தம்மான் | Thamman |
தலைக்கலனான் | Thalaikalanan |
தலைபலியன் | Thalaipaliyan |
தலைப்பத்தடர்த்தான் | Thalaipaththadarththan |
தலைமகன் | Thalaimakan |
தலைமாலையன் | Thalaimalaiyan |
தலையேந்தி | Thalaiyendhi |
தலைவன் | Thalaivan |
தவமணி | Ms. Thavamani |
தவமணிமுத்து | Tavamanimuttu |
தவமணியரசன் | Tavamaniyaracan |
தவளச்சடையன் | Thavalachchadaiyan |
தழலெடுத்தான் | Thazhaleduththan |
தழலேந்தி | Thazalendhi |
தழல்சடையன் | Thazhalsadaiyan |
தழல்மேனி | Thazalmeni |
தழல்வண்ணன் | Thazhalvannan |
தழல்விழியன் | Thazalviziyan |
தழற்பிழம்பு | Thazarpizampu |
தளவாய் | Talavay |
தளிர்மதியன் | Thalirmadhiyan |
தனக்குவமையில்லான் | Thanakkuvamaiyillan |
தனிக்கொடி | Tanikkoti |
தனிப்பெரியோன் | Thanipperiyon |
தனிப்பெருங்கருணை | Thanipperunkarunai |
தனியன் | Thaniyan |
தன்மானம் | Self-respect |
தன்னின்பன் | Thanninban |
தன்னொளி | Tannoli |
தன்னேரில்லான் | Thannerillan |
தன்னையன் | Thannaiyan |
தன்னையுகப்பான் | Thannaiyugappan |
தன்னொளியோன் | Thannoliyon |
தாண்டவக்கோன் | Tantavakkon |
தாண்டவன் | Tantavan |
தாதையில்தாதை | Thadhaiyilthadhai |
தாந்தோன்றி/தான்தோன்றி | Thanthonri |
தாமரைக்கண்ணன் | Tamaraikkannan |
தாமரைச்செல்வன் | Tamaraiccelvan |
தாமரைமணாளன் | Tamaraimanalan |
தாமரைவண்ணன் | Tamaraivannan |
தாயங்கண்ணன் | Tayankannan |
தாயப்பன் | Tayappan |
தாயிலாத்தாயன் | Thayilaththayan |
தாயினும்நல்லன் | Thayinumnallan |
தாயினும்பரிந்தோன் | Thayinumparindhon |
தாயுமானவன் | Thayumanavan |
தாயுமானவன் | Tayumanavan |
தாழ்சடைக்கடவுள் | Thazhchadaikkadavul |
தாழ்சடையன் | Thazchadaiyan |
தாளமீதாதை | Thalamiithadhai |
தாளமுத்து | Thalamutthu |
தாளம் ஈந்தான் | Thalamindhan |
தானின்பன் | Thaninban |
திகட்டாயின்பன் | Thigattayinban |
திகழ்செம்மான் | Thigazchemman |
திங்கட்கண்ணன் | Thingatkannan |
திங்கட்செல்வன் | Tinkatcelvan |
திங்கள்சூடி | Thingalchudi |
திண்ணப்பன் | Tinnappan |
திண்ணன் | Tinnan |
தித்தன் | Tittan |
திம்மன் | Timman |
தியம்பகன் | Thiyampakan |
திரிபுரமெரித்தோன் | Thiripurameriththon |
திரு | Thiru |
திருக்கச்சிநம்பி | Tirukkaccinampi |
திருக்காளத்தி | Kalahasti |
திருக்குறளன் | Tirukkuralan |
திருச்சிற்றம்பலம் | Tiruccirrampalam |
திருச்சிற்றம்பான் | Tiruccirrampan |
திருச்செல்வம் | Thiruchchelvam |
திருச்செல்வன் | Thiruchchelvan |
திருத்தக்கதேவன் | Tiruttakkatevan |
திருத்தளிநாதன் | Thiruththalinathan |
திருத்தன் | Thiruththan |
திருநாவுக்கரசன் | Tirunavukkaracan |
திருநாவுக்கரசு | Thirunavakarasu |
திருநீலகண்டன் | Tirunilakantan |
திருப்பாணாழ்வான் | Tiruppanalvan |
திருமகன் | Tirumakan |
திருமங்கை | Tirumangai |
திருமங்கை ஆழ்வார் | Thirumangai Alwar |
திருமணி | Thirumani |
திருமண் | Thiruman |
திருமலை | Tirumala |
திருமலை குமரன் | Thirumalai Kumaran |
திருமலை நம்பி | Trust in Thirumalai |
திருமலை முருகன் | Thirumalai Murugan |
திருமலைக்கொழுந்து | Tirumalaikkoluntu |
திருமலைத்தேவன் | Tirumalaittevan |
திருமழிசையாழ்வான் | Tirumalicaiyalvan |
திருமறவன் | Tirumaravan |
திருமால் | Thirumaal |
திருமாவளவன் | Thirumavalvan |
திருமாவேலன் | Tirumavelan |
திருமாளிகைத்தேவர் | Tirumalikaittevar |
திருமாறன் | Tirumaran |
திருமிடற்றன் | Thirumidarran |
திருமுகம் | Thiru mugam |
திருமுருகன் | Thirumurugan |
திருமூலன் | Tirumulan |
திருமொழி | Tirumoli |
திருமேனி | Thirumeni |
திருமேனிநாதன் | Thirumeninathan |
திருமேனியழகன் | Thirumeniyazagan |
திருவடி | Thiruvadi |
திருவம்பலம் | Tiruvampalam |
திருவரங்கன் | Tiruvarankan |
திருவரசன் | Tiruvaracan |
திருவள்ளுவன் | Tiruvalluvan |
திருவாசகம் | Yikes |
திருவாசகன் | Tiruvacakan |
திருவாணன் | Tiruvanan |
திருவாதவூரன் | Tiruvatavuran |
திருவாப்புடையன் | Thiruvappudaiyan |
திருவாய்மொழி | Tiruvaymoli |
திருவான் | Thiruvan |
திருவிடச்செல்வன் | Tiruvitaccelvan |
திருவிடமணி | Tiruvitamani |
திருவுடைநம்பி | Tiruvutainampi |
திருவுடையான் | Tiruvutaiyan |
திருவேங்கடம் | Thiruvenkadam |
திரையன் | Traian |
தில்லை நாயகம் | Thillai Nayak |
தில்லைகோ | Tillaiko |
தில்லைக்கூத்தன் | Thillaikkuththan |
தில்லைசுடர் | Tillaicutar |
தில்லைநம்பி | Tillainampi |
தில்லைமணி | Tillaimani |
தில்லைமுத்து | Tillaimuttu |
தில்லையப்பன் | Tillaiyappan |
தில்லையம்பலம் | Thillaiyambalam |
தில்லையாடி | Thillaiyaddy |
தில்லையூரன் | Thillaiyuran |
தில்லைவண்ணன் | Tillaivannan |
தில்லைவாணன் | Thillaivanan |
தில்லைவில்லாளன் | Tillaivillalan |
தீச்செல்வன் | Ticcelvan |
தீத்தாரப்பன் | Tittarappan |
தீந்தமிழ்செல்வன் | Tintamilcelvan |
தீயாடி | Thiiyadi |
தீயாடுகூத்தன் | Thiiyadukuththan |
தீரன் | Thiran |
தீர்த்தன் | Thirththan |
துடிகொண்டான் | Thudikondan |
துடியேந்தி | Thudiyendhi |
துணையிலி | Thunaiyili |
துண்டப்பிறையன் | Thundappiraiyan |
துயரம்தீர்த்தநாதன் | Thuyaramthiirththanathan |
துய்யன் | Thuyyan |
துளக்கிலி | Thulakkili |
துளிர்மதியன் | Thulirmadhiyan |
துறவரசு | Turavaracu |
துறைகாட்டும்வள்ளல் | Thurai Kattum Vallal |
துறையவன் | Turaiyavan |
தூக்கியதிருவடி | Thukkiyathiruvadi |
தூண்டாச்சுடர் | Thundachchudar |
தூண்டுச்சோதி | Thunduchodhi |
தூநீற்றன் | Thuniirran |
தூமணி | Thumani |
தூமேனியன் | Thumeniyan |
தூயமணி | Tuyamani |
தூயவன் | Thuyavan |
தூயன் | Tuyan |
தூயோன் | Thuyon |
தெய்வசிலையார் | Teyvacilaiyar |
தெய்வநாயகம் | Teyvanayakam |
தெய்வநேயன் | Teyvaneyan |
தென்கோவன் | Tenkovan |
தென்பாண்டிநாடன் | Thenpandinadan |
தென்மணி | Tenmani |
தென்மாறன் | Tenmaran |
தென்முகன் | Tenmukan |
தென்மொழியன் | Tenmoliyan |
தென்றமிழ்வாணன் | Tenramilvanan |
தென்னகன் | Tennakan |
தென்னரசன் | Tennaracan |
தென்னரசு | Tennaracu |
தென்னவன் | Tennavan |
தென்னன் | Thennan (meaning தென்னவன், which is used in Sangam poetry while referring Pandiyan kings) |
தென்னாடன் | Tennatan |
தென்னாடுடையான் | Thennadudaiyan |
தென்னான்சிவன் | Thennansivan |
தென்னிலவன் | Tennilavan |
தென்னிறைவன் | Tenniraivan |
தொண்டன் | Votary |
தொண்டைமான் | Thondaimaan |
தொல்கபிலன் | Tolkapilan |
தொல்காப்பியன் | Tolkappiyan |
தேசன் | Thesan |
தேடொணாத்தேவன் | Thedonaththevan |
தேரையன் | Teraiyan |
தேர்மாறன் | Termaran |
தேவநேயன் | Tevaneyan |
தேவப்பன் | Tevappan |
தேவமணி | Tevamani |
தேவமைந்தன் | Tevamaintan |
தேவர் சிங்கம் | Thevar Singkam |
தேவன் | God |
தேவாரம் | Devaram |
தேனப்பன் | Thenappan |
தேனரசன் | Tenaracan |
தேன்மணி | Tenmani |
தேன்மலை | Tenmalai |
தேன்முத்தன் | Tenmuttan |
தோணியப்பன் | Toniyappan |
தோழப்பன் | Tolappan |
தோன்றல் | Appear |
தையப்பன் | Taiyappan |
தையமுத்து | Taiyamuttu |
தையல்நாயகம் | Taiyalnayakam |
தையல்பாகன் | Thaiyalpagan |
தொண்டர்க்கமுதன் | Thondarkkamudhan |
தொலையாச்செல்வன் | Tholaiyachchelvan |
தொல்லியோன் | Tholliyon |
தொல்லோன் | Thollon |
தோடுடையசெவியன் | Thodudaiyacheviyan |
தோலாடையன் | Tholadaiyan |
தோழன் | Thozan |
தோற்றமில்லி | Thorramilli |
தோன்றாத்துணை | Thonraththunai |
- Get link
- X
- Other Apps