- Get link
- X
- Other Apps
- Get link
- X
- Other Apps
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | உ வரிசை | Tamil Names For Boys Starting With U (Boys Names Tamil) provides modern unique tamil baby names for boys and top trending pure tamil names. Type your "starting letter" or "meaning" in the search box to get filtered answers. As name plays a vital role in everyone's life it is important to select the right name for your child. Let's ekname.
ஆண் குழந்தை பெயர்கள்
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | உ வரிசை
Name | Meaning |
---|---|
உசிதன் | Usithan (name for king Pandiyan Nedumaran-உசி means கூர்மை, sharp, smart) |
உச்சிநாதர் | Uchchinathar |
உடுக்கையொலியன் | Udukkaiyoliyan |
உடையான் | Udaiyan |
உடையிலாவுடையன் | Udaiyilavudaiyan |
உணர்வரசன் | Unarvaracan |
உணர்வரசு | Unarvaracu |
உணர்வுப்பித்தன் | unarvuppittan |
உணர்வேந்தி | unarventi |
உண்மைப்பித்தன் | Unmaippittan |
உண்மைவிளம்பி | Unmaivilampi |
உதியஞ்சேரல் | Utiyanceral |
உதியன் | Uthiyan (name of a king) |
உத்தம சோழன் | uttama cholan |
உத்தமன் | Uththaman |
உமாபதி | Umapathi |
உமைஅண்ணல் | Umaiannal |
உமைகந்தனுடனார் | Umaikandhanudanar |
உமைகாதலன் | Umaikadhalan |
உமைகூறன் | Umaikuran |
உமைகேள்வன் | Umaikelvan |
உமைகோன் | Umaikon |
உமைக்குநாதன் | Umaikkunathan |
உமைபாங்கன் | Umaipangan |
உமையாகன் | Umaiyagan |
உமையாள்பங்கன் | Umaiyalpangan |
உமையொருபாகன் | Umaiyorupakan |
உமையொருபாகன் | Umaiyorubagan |
உமையோடுறைவான் | Umaiyoduraivan |
உமைவிருப்பன் | Umaiviruppan |
உயர்வரசன் | Uyarvaracan |
உயர்வரசு | Uyarvaracu |
உயிரோவியன் | Uyiroviyan |
உய்யக்கொண்டான் | Uyyakkondaan |
உய்யக்கொள்வான் | Uyyakkolvan |
உய்யவந்தான் | Uyyavantan |
உருதருவான் | Urutharuvan |
உருத்திரமூர்த்தி | Uruththiramurthy |
உருத்திரலோகன் | Uruththiralokan |
உருத்திரன் | Urutthiran |
உருவிலான் | Uruvilan |
உருவொடுபெயரீவள்ளல் | Uruvodupeyariivallal |
உலகநம்பி | Ulakanampi |
உலகநாதன் | Ulaganathan |
உலகநாயகன் | Kamal |
உலகப்பன் | ulakappan |
உலகமுதல்வன் | Ulakamutalvan |
உலகமூர்த்தி | Ulakamurththi |
உலகவாணன் | Ulakavanan |
உலகளந்தான் | Ulagalantha |
உலகிறை | World |
உலகிறைவன் | Ulakiraivan |
உலகீன்றான் | Ulagiinran |
உலகையன் | Ulakaiyan |
உலவாயின்பன் | Ulavayinban |
உவமநில்லி | Uvamanilli |
உழுவையுரியன் | Uzuvaiyuriyan |
உழையீருரியன் | Uzaiyiiruriyan |
உள்ளங்கவர்கள்வன் | Ullankavarkalvan |
உள்ளங்கவர்ந்தான் | Ullankavarntan |
உறங்காப்புலி | Urankappuli |
உறந்தையரசு | Urantaiyaracu |
உறவன் | Uravan |
உறவிலி | Uravili |
உறுதிமொழியன் | urutimoliyan |
உறையூர்சோழன் | Uraiyurcolan |
உறையூர்நம்பி | Uraiyurnampi |
உறையூர்முத்து | Uraiyurmuttu |
உறையூர்வாணன் | Uraiyurvanan |
உற்றான் | Utrran |
ஊழிமுதல்வன் | Uzimudhalvan |
ஊனமிலி | Unamili |
ஊழிமுதல்வன் | Ulimutalvan |
ஊரப்பன் | Urappan |
ஊருணியப்பன் | Uruniyappan |
ஊமையத்தேவன் | Umaiyattevan |
ஊரவன் | Uravan |
ஊன்பொதிபசுங்குடையான் | Unpotipacunkutaiyan |
- Get link
- X
- Other Apps