ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | யா வரிசை| Tamil Names For Boys | Y

ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | யா வரிசை | Tamil Names For Boys (Boys Names Tamil) provides modern unique tamil baby names for boys and top trending pure tamil names. Type your "starting letter" or "meaning" in the search box to get filtered answers. As name plays a vital role in everyone's life it is important to select the right name for your child. Let's ekname.

ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | யா வரிசை


Name Meaning
யாழப்பன் Yazhappan
யாழரசன் yaalarasan
யாழரசு Yazharasu
யாழினியன் yaaliniyan
யாழ்குமரன் yaalkumaran
யாழ்ச்செல்வன் Yazhcchelvan
யாழ்த்தம்பி Yazhttampi
யாழ்த்தேவன் Yazhttevan
யாழ்நாடான் yaalnaaṭaan
யாழ்பாடியார் yaalpaaṭiyaar
யாழ்ப்பாணன் yaalppaanan
யாழ்மகன் Yazhmagan
யாழ்மணி Yazhmani
யாழ்மறவன் Yazhmaravan
யாழ்மாணிக்கம் Yazhmanikkam
யாழ்முதல்வன் yaalmutalvan
யாழ்முத்து Yazhmuthu
யாழ்மூரிநாதன் Yazmurinathan
யாழ்வாணன் yaalvaanan
யாழ்வேந்தன் yaalventan
யானையுரியன் Yanaiyuriyan

Popular posts from this blog

Modern Tamil Boy Names | மாடர்ன் ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | Baby Names Tamil | TOP TRENDING

ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | ப வரிசை| Tamil Names For Boys | P, B

ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | க வரிசை| Tamil Names For Boys | K,G